Personlig vägledning

Genom ett individanpassat upplägg kan jag vägleda dig att bl.a. förbättra din rörlighet så du kan röra dig mer fritt både i vardagen samt i din träningsform, förebygga skador, lära dig kunna varva ner så att din kropp kan återfå sin kraft, öka sin kapacitet, förbättra ditt immunförsvar och syreupptagningsförmåga, både få cirkulationen att öka samt begränsa effekten av toxiner i kroppen och negativt tänkande. Detta kan hjälpa dig oavsett om du förbereder dig inför något prestationsinriktat, har sömnsvårigheter, lider av ångest eller bara är nyfiken att utforska dig mer om hur du kan förbättra ditt välmående.

Dessa verktyg inom yoga ger dig inte bara återhämtning utan också en insikt i de bakomliggande orsakerna som kan vara en förutsättning för att skapa en förändring till en mer hållbar livsstil. Genom att lära dig bli medveten om hur du andas kan du lära känna kroppens signaler på stress och därmed förebygga följdsymtom som utmatning, smärta, stelhet och depression. Min roll är att agera bollplank, stödja, utmana samt uppmuntra dig för att du ska hitta nya vägar för en förbättrad helhetshälsa.  

 

Mina tjänster passar utmärkt individuellt såsom i grupp. Man kan dessutom välja att boka in mig med min föreläsning om mental återhämtning. Det är ett vanligt komplement till mina företagslösningar utöver dom yogakurser jag har att erbjuda.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now